Ljubav .

Još jedna blog.ba stranica

Nikad bliže srcu.

Prokleti kilometri !

Nekad sam voljela kilometre jer sam znala da idem negdje dalje od svakodnevnice i kilometri su me uvijek podsjećali na nešto lijepo i neočekivano. Ali shvativši da su mi kilometri odnijeli dio duše počela sam da ih prezirem i da mrzim sve odlaske. Kada spoznaš dio sebe u muškarcu koji ti je u nekom trenutku nepoznanica,shvatiš da si pravi sretnik. Lutrija je danas naći pravog muškarca,koji čini sve samo da ti vrati i zadrži osmijeh na licu. I kada napokon shvatiš da imaš to sve, kilometri ga odvedoše na sasvim drugu stranu. I kako da ih ne mrziš. Ljubav koja je daleko od očiju je bol koja se teško podnosi. Sve što želiš i voliš je sada daleko. A ti samo strepiš i čekaš…Da njega kilometri vrate. I hoće… Koliko god daleko bio, još više i još jače te volim.. Znaš to.. 

This entry was posted on Friday, March 2nd, 2018 at 21:01 and is filed under Nekategorisano. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>